[0] število izdelkov

Call of Duty Modern Warfare (PC Battle.net)

Izdelek trenutno ni dobavljiv

Igra je digitalna in se namesti preko Battle.net platforme.

 

Kako do brezplačne dostave?

 

V kolikor želiš prihraniti pri poštnini, lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Preprosto dodaj igro v košarico in na blagajni izberi dostava na email in plačilo po predračunu. Po prejemu plačila, prejmeš igro na email.

 

Zgodnji dostop do bete na PS4 se prične 12. septembra 2019.

 

Datum začetka bete in platforma se lahko spremenita. Več informacij najdete na www.callofduty.com/beta. Odprta beta bo trajala najmanj dva dni. Ponudba pri sodelujočih prodajalcih velja omejen čas in dokler so na zalogi šifre za beto. Obvezna je internetna povezava in morda boste potrebovali naročnino za spletno igranje.


PREIZKUSITE NAJPRIVLAČNEJŠE VEČIGRALSTVO V SERIJI CALL OF DUTY DOSLEJ!


Ultimativno spletno igrišče v Call of Duty: Modern Warfare pomeni največjo večigralsko revolucijo v seriji. Prinaša najboljše streljanje čez merek v okviru zvrsti in največ orožij v zgodovini niza CoD. Po eni strani je občutek znan, po drugi pa povsem nov, pri čemer je izkušnja izredno napeta in zvesta resničnosti. Call of Duty®: Modern Warfare izide 25. oktobra 2019.


CALL OF DUTY MODERN WARFARE (PS4) - Pripravite se, da greste potihem, Modern Warfare je nazaj. Prevzeli boste vlogo smrtonosnih Tear One operativcev ter vplivali na globalno ravnovesje moči. Pravila so se spremenila, vojna ni samo črna in bela. Meja med tem kaj je prav in kaj ne, je zelo tanka, zato se pripravite, da greste nizko.


V dramatični single-player zgodbi, Call of duty Modern warfare, potiskajo meje in grejo mimo pravil, tako kot to znajo samo oni. Doživite vrhunski online playground s klasičnim Multiplayer ali squad-up in sodelujte v elitnih operacijah, ki so dostopne vsem stopnjam znanja.