[0] število izdelkov

Star Wars: Battlefront 2 (PC)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 19.02.2018 do 25.02.2018 (še samo 1 dan), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Stanetova 20 (nasproti Mane)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Celju modra cona na Miklošičevi ali Stanetovi, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino ali po predračunu. Plačilo s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Star Wars Battlefront II allows players to experience the untold story of an Imperial elite special forces soldier in an all-new single player campaign. In epic multiplayer battles, players pilot a First Order TIE fighter through intense dogfights in space, and play as ground troopers or iconic heroes and villains, such as Yoda and Darth Maul, across all three Star Wars eras. Featuring new characters created by Motive in close partnership with the story group at Lucasfilm, the Star Wars Battlefront II single player campaign delivers a new story to the Star Wars universe. Taking place in the 30 years between the destruction of Death Star II and through the rise of the First Order, the single player story introduces Iden Versio, the leader of Inferno Squad, an elite special forces unit of the Galactic Empire, who are equally lethal on the ground and in space. In addition to Iden, players also encounter and play as other iconic Star Wars heroes and villains like Luke Skywalker and Kylo Ren during the campaign. [Electronic Arts