[0] število izdelkov

Assassins Creed Unity (PlayStation 4 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)


  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Paris, 1789. Francoska revolucija obrne enkrat veličastno mesto v kraj groze in kaosa. Njeni cobblestoned ulicah teči rdeča od krvi commoners, ki si drznejo dvignejo proti zatiralski aristokracije. Vendar, kot sam narod solze narazen, bo mladenič z imenom Arno stopijo na nenavadno potovanje izpostaviti prave moči v ozadju revolucije. Njegovo prizadevanje ga bo vrgel v sredi neusmiljenega boja za usodo naroda in ga preoblikovati v pravi Master Assassin.

Predstavljamo Assassin je Creed Enotnost, blockbuster franšize je novo poglavje, ki ga poganja vse nove Anvil motorjem, obnovili od tal navzgor za nov gen. Od zavzeto Bastille z izvrševanjem kralja Ludvika XVI, doživeti francosko revolucijo kot še nikoli - in pomaga ljudem Francije izklesali popolnoma novo usodo.

Ključne značilnosti

Neusmiljena New Hero Za brutalno svetu - Igrajte kot Arno, povsem novo pasmo Assassin, bolj smrtonosno kot njegovi predniki. Sneli svoj plen z vrsto novih orožja, kot so Phantom rezilo, Hidden Blade s samostrelom zmogljivosti.
Brand-New Parkour, Combat in Stealth igranja - Uživajte neprimerljivo stopnjo svobode in nadzor nad vašo Assassin, vložene do življenja z novim Anvil motorja.
Popoln nadzor gibanja: novi Parkour mehanika za brezhibno prosti tek up, čez in dol mestnega obzidja in stavb.
Izumili sistem za gašenje zagotavlja bogatejšo bojno izkušnjo, ki temelji na usposobljenosti, čas in tok.
Okrepljeno stealth igranja, vključno z novim načinu prikrite, pokrov sistema in tehnik množica manipulacijo. Ostanejo skrite, pecljev svoj plen in udari brez opozorila.
Deep Customization Mehanika Za Craft Your Own Master Assassin - Craft svoj edinstven play slog z izbiro vaše orožje, opremo, obleko in specializirana znanja. Zmešamo in tekmo iz več sto možnih kombinacij in graditi svoje Stealth, boj, in navigacijske sposobnosti iz novega širok spretnost drevo. Postani končni Master Assassin.
Odkrijte Revolutionary Paris, zaživeli kot še nikoli doslej - Carve svojo pot skozi osupljivo skale, odprtega svetovnega mesta, možno le feat z močjo novega Anvil motorja.
Raziščite podrobne notranjost stavbe in odkrijte skrivne podzemne katakombe in kanalizacijo.
Odpravite se na Ancestral misij, iskanje zakladov, Murder Mysteries, pogodb in več. Mesto je polna aktivnosti, ki vas bo očaral ure in ure
Witness kaos prve roke francoske revolucije, ki ga potopi sebe v realnih, sistemskih množice do 5000 AI prevoženih znakov.
Unique Co-Op Izkušnje moraš igrati verjeti, - Poleg epsko kampanjo singe Player, pridružite do treh prijateljev in doživite spletno odprt svet 18. stoletja v Parizu. Snemite ambiciozne Heists in sodelujte v edinstvenih pripovednih poganja misijah, namenjenih izključno za kooperativno igro. Sabotaža usmrtitev. Zaščititi cesarja. Atentat na Templarjev sredstvo. Toda zmaga ne bo lahka; vi in ​​vaš letalni pasu se mora zanesti na komunikacije, koordinacije, in različnih spretnosti, da bi dosegli svoje misije, nato pa izginili v sence.