[0] število izdelkov

Detroit Become Human (PlayStation 4)

Izdelek trenutno ni dobavljiv

Odigrajte svojo vlogo v tej napeti zgodbi

Vstopite v svet, kjer moralne dileme in težke odločitve lahko spremenijo androidne sužnje v revolucionarje, ki bodo spremenili svet.

Iz perspektive zunanjega opazovalca lahko odkrijete, kaj pomeni biti človeški. Doživite svet skozi oči stroja.

 

Oblikujte ambiciozno razvejano zgodbo, kjer vaše odločitve ne oblikujejo zgolj usode treh glavnih likov, ampak celega Detroita.

Način, na katerega nadzorujete Karo, Connerja in Marcusa, lahko pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Zgodba se bo nadaljevala tudi, če mora kdo od njih plačati najvišjo možno ceno …

 

 

Na čigavi strani ste?

Postanite najnaprednejši prototip androida, ki raziskuje prizorišča zločina in kršitve javnega reda in miru v živahni metropoli, Detroit.

Vaša misija v vlogi posebnega policijskega preiskovalca, Connerja, je pomagati detroitski policiji pri lovu na odpadnike – androide, ki so se uprli svojemu programiranju, zapustili svoje lastnike ali pa se obrnili k zločinskemu življenju. 

Boste pri svojem delu ostali hladni, preračunljivi in brutalno analitični? Morda pa boste začutili empatijo do svojih androidnih kolegov in se začeli spraševati o legitimnosti svoje misije? 


PS4 Pro Enhanced!