[0] število izdelkov

Detroit Become Human (PlayStation 4)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 25.05.2020 do 31.05.2020 (še samo 6 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)


  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Odigrajte svojo vlogo v tej napeti zgodbi

Vstopite v svet, kjer moralne dileme in težke odločitve lahko spremenijo androidne sužnje v revolucionarje, ki bodo spremenili svet.

Iz perspektive zunanjega opazovalca lahko odkrijete, kaj pomeni biti človeški. Doživite svet skozi oči stroja.


Oblikujte ambiciozno razvejano zgodbo, kjer vaše odločitve ne oblikujejo zgolj usode treh glavnih likov, ampak celega Detroita.

Način, na katerega nadzorujete Karo, Connerja in Marcusa, lahko pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Zgodba se bo nadaljevala tudi, če mora kdo od njih plačati najvišjo možno ceno …

 

Na čigavi strani ste?

Postanite najnaprednejši prototip androida, ki raziskuje prizorišča zločina in kršitve javnega reda in miru v živahni metropoli, Detroit.

Vaša misija v vlogi posebnega policijskega preiskovalca, Connerja, je pomagati detroitski policiji pri lovu na odpadnike – androide, ki so se uprli svojemu programiranju, zapustili svoje lastnike ali pa se obrnili k zločinskemu življenju.

Boste pri svojem delu ostali hladni, preračunljivi in brutalno analitični? Morda pa boste začutili empatijo do svojih androidnih kolegov in se začeli spraševati o legitimnosti svoje misije?


PS4 Pro Enhanced!

 

Days of play