[0] število izdelkov

Detroit Become Human (PlayStation 4)

25.05.2018
Okvirna cenaPredviden datum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Mariborska cesta 86 (poslovna stavba EMO)

  Na vseh prevzemnih mestih je urejeno brezplačno parkiranje.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali z bančno kartico (samo v Ljubljani, pri plačilu s kartico ne velja spletna cena).

  Pri dostavi po Pošti Slovenija imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke žal ni možno.
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Kaj pomeni okvirna cena?
  Pri prednaročilih je cena informativne narave. To pomeni, da se cena izdelku lahko do izzida (dobave) spreminja. Izdelek se lahko zato poceni ali podraži. Zato si tudi mi pridružujemo pravico ustrezne prilagoditve cene izdelka, glede na njegovo stanje ob izidu. Ob morebitnih spremebah cen vas bomo tudi ustrezno obvestili.

Odigrajte svojo vlogo v tej napeti zgodbi

Vstopite v svet, kjer moralne dileme in težke odločitve lahko spremenijo androidne sužnje v revolucionarje, ki bodo spremenili svet.

Iz perspektive zunanjega opazovalca lahko odkrijete, kaj pomeni biti človeški. Doživite svet skozi oči stroja.

 

Oblikujte ambiciozno razvejano zgodbo, kjer vaše odločitve ne oblikujejo zgolj usode treh glavnih likov, ampak celega Detroita.

Način, na katerega nadzorujete Karo, Connerja in Marcusa, lahko pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Zgodba se bo nadaljevala tudi, če mora kdo od njih plačati najvišjo možno ceno …

 

 

Na čigavi strani ste?

Postanite najnaprednejši prototip androida, ki raziskuje prizorišča zločina in kršitve javnega reda in miru v živahni metropoli, Detroit.

Vaša misija v vlogi posebnega policijskega preiskovalca, Connerja, je pomagati detroitski policiji pri lovu na odpadnike – androide, ki so se uprli svojemu programiranju, zapustili svoje lastnike ali pa se obrnili k zločinskemu življenju. 

Boste pri svojem delu ostali hladni, preračunljivi in brutalno analitični? Morda pa boste začutili empatijo do svojih androidnih kolegov in se začeli spraševati o legitimnosti svoje misije? 


PS4 Pro Enhanced!