[0] število izdelkov

Dragon Age Inquisition (PlayStation 4)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Dogajanje bo postavljeno v Thedas, sledilo pa bo dogodivščinam novega junaka. Po Fereldenu v Dragon Age 1 in Kirkwallu v Dragon Age 2 bomo tokrat raziskovali eksotično deželo Orlais. Zgodba se bo pletla okoli templarjev, ki se bodo odcepili od glavne organizacije Chantry. Razvijalec Bioware poroča, da bo grafična adaptacija na novo generacijo konzol povzročila revolucionarno podobo igre, bolj kot je to storila Dragon Age 2. V navedbi glede ozemlja je pisalo tudi, da bo "eno poglavje veliko kot celotno ozemlje v DA2".