[0] število izdelkov

FIFA 2019 (PlayStation 4)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 20.01.2020 do 26.01.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.

Z igralnim okoljem Frostbite in UEFA Ligo prvakov vam igra FIFA 19 razvijalca EA Sports zagotavlja izkušnjo pravega prvaka tako na igrišču kot ob njem.

 

FIFA 19 prinaša izboljšana orodja za igranje, s katerimi lahko v vsakem trenutku nadzorujete igrišče za še nikoli boljšo igro. 

 

Odkrijte dramatični finale zgodbe Alexa Hunterja v načinu The Journey: Champions, nov način vedno priljubljene možnosti FIFA Ultimate Team in še več.

 

Popeljite svoj klub do slave v Ligi prvakov v kariernem načinu Career Mode, načinu Kick Off Mode ali v novem, samostojnem načinu turnirja Lige prvakov, Champions League Tournament Mode. Odigrajte slavni turnir v celoti: od skupinskega dela do finala na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu.

 

Potovanje Alexa Hunterja se konča z dramatičnim finalom v igri FIFA 19. Doživite zgodbo legendarnega nogometnega zvezdnika na igrišču in ob njem, ko se bori za slavo na odru UEFA Lige prvakov. 

 

FIFA 19 je prežeta z UEFA Ligo prvakov, kar omogočajo uradne predstavitve tekem, raznolike izkušnje turnirjev, ki vključujejo Evropsko ligo in Superpokal, ter popolnoma nova komentatorska ekipa: Derek Rae in Lee Dixon.