[0] število izdelkov

Final Fantasy XII The Zodiac Age (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

"FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE improves upon the 2006 classic FINAL FANTASY® XII, now more beautiful and easier to play than ever. The high-definition remaster introduces several modern advancements, including reconstructed battle design and a revamped job system. With newly implemented trophies and share functions, as well as stark visual and sound improvements in true HD for the first time, players both returning and new to the game will experience a grand adventure that spans the world of Ivalice in an entirely fresh and improved way. 

Includes several all-new enhanced gameplay features: 
– The Zodiac Job System 
– Improved character leveling system that now caters to the player’s preference 
– Trial Mode – Take on monsters and enemies in up to 100 consecutive battles 
– Speed Mode 
– Latest-generation HD graphical capabilities, including characters and movie scenes fully remastered in high definition. 
– True 7.1 surround sound, including high definition voicing and newly recorded background music utilizing the current generation of sound production. 
– Modern advancements including PlayStation®4 trophy support and share functionalities, auto-save and shortened loading times 
– An endless amount of gameplay and adventure including Hunts, Battles, and mini-games"