[0] število izdelkov

Frantics (Playstation 4)

DA
Okvirna cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Mariborska cesta 86 (poslovna stavba EMO)

  Na vseh prevzemnih mestih je urejeno brezplačno parkiranje.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali z bančno kartico (samo v Ljubljani, pri plačilu s kartico ne velja spletna cena).

  Pri dostavi po Pošti Slovenija imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke žal ni možno.
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Kaj pomeni okvirna cena?
  Pri prednaročilih je cena informativne narave. To pomeni, da se cena izdelku lahko do izzida (dobave) spreminja. Izdelek se lahko zato poceni ali podraži. Zato si tudi mi pridružujemo pravico ustrezne prilagoditve cene izdelka, glede na njegovo stanje ob izidu. Ob morebitnih spremebah cen vas bomo tudi ustrezno obvestili.

Igra telefonov

Skočite v svet, poln preobratov, kjer se lahko zgodi marsikaj – Frantics vsebuje 15 čudaških mini iger za do štiri igralce, v katerih tekmujete v vsem: od divjih akcijskih pretepov v areni do časovno omejenih strateških tekmovanj.

Igra PlayLink, narejena izključno samo za PS4, vas izziva, da si priborite več "kron" kot prijatelji. Odložite svoj brezžični krmilnik DUALSHOCK 4 – tukaj lahko preprosto uporabljate svojo pametno napravo tako, da stresate, nagibate, zamahnete in povlečete pot do zmage.

Ampak pazite ... spletkarski in pretkani Lisec je tu, da premeša štrene. S podkupovanjem in posredovanjem tajnih sporočil in misij vsakemu igralcu prek mobilne naprave, vas spodbujajo, da na vsakem koraku ovirate ali onemogočate svoje nasprotnike. Ob takšnih vragolijah, ko morate vedno znova menjavati način igranja, boste morali uporabiti vso svojo bistroumnost, če boste hoteli zmagati.