[0] število izdelkov

Sony

PlayStation VR (PS4)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 15.07.2019 do 21.07.2019 (še samo 5 dni), ali do razprodaje zalog.

Od trenutka, ko si boš nadel PlayStation VR, novi virtualni sistem za PlayStation 4, boš izkusil igre na popolnoma novi način. Sedaj boš ti v središču akcije, doživljal vse podrobnosti novih svetov in še najbolj pomembno, počutil se boš kot, da si v igri.

 

 

PlayStation je vedno presegel naša pričakovanja od 3D igranja do navidezne resničnosti. Ta dediščina je sedaj naredil še eden velik skok naprej s PS VR. Sedaj lahko stopiš mimo ekrana direktno v igro.

 

Vsakdo je že igral igre in začasno izgubil občutek za čas. Ampak si že doživel, da bi pozabil kje si? To bo sedaj PS VR omogočal, da se lahko vživiš v igro z neprimerljivim občutkom prisotnosti.

 

PS VR poganja PlayStation 4, ki ga samo priklopiš na PS4 in deluje. Vse kar potrebuješ za delovanje je PS VR, PlayStation 4 in PlayStation kamero.

 

PS VR omogoča igranje na načine za katere še nisi pomislil, predvsem zaradi kvalitetnega OLED zaslona, ki prikazuje sliko na ultra visoki frekvenci osveževanja 120Hz, možnostojo obračanja za 360 stopinj in pravim 3D zvokom, ki ti omogoča da prepoznaš od kod zvok prihaja. Tako se lahko prepustiš igram, ki so posebej narejen za PS VR, med njimi tudi RIGS Mechanized Combat League in VR Worlds.

 

Občutek prisotnosti v igri se prične z vidom. S pomočjo 5,7 inčnega OLED 1080p zaslona in 120 frami na sekundo, lahko doživiš podrobnosti 3D okolja na najvišji kvaliteti, da se vživiš v igre.

 

Medtem ko se sprehajaš v 3D okolju, lahko ločiš zvoke okoli tebe s pomočjo 3D zvoka.

 

S pomočjo ledic na PlayStation 4 VR in DualShock 4 lahko  PlayStation 4 kamera sledi vsakemu tvojemu premiku in te natančno določi v prostoru. Tako bo PS4 vedno vedel kje si, tudi če boš pozabil ;)

 

PlayStation 4 čelada je narejena za vse. Pri Sonyju so se potrudili, da je lahko in čim bolj udobna. Z lahkoto si jo lahko nastaviš ali snameš, medtem ko je minimalna teža podprta s trakom okoli glave.

 

 

Specifikacije:

 

 

  • Zaslon: OLED
  • Velikost: 15cm (5,7")
  • Ločljivost: 1920x1080 (960x1080 na oko)
  • Frekvenca osveževanja: 120Hz, 90Hz
  • Vidno polje: Okoli 100 stopinj
  • Senzorji: accelerometer, žiroskop
  • Priklopi: HDMI, USB

https://www.youtube.com/watch?v=s4b8dq8nSzY

 

https://www.youtube.com/watch?v=0vrUNZR9iro

 

https://www.youtube.com/watch?v=yFnciHpEOMI