[0] število izdelkov

Sony

Staro za novo: Tvoj PlayStation 3 za PlayStation 4 Slim 500GB + bon 30€ (PS4)

DA
CenaZaloga

Garancija


 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Stanetova 20 (nasproti Mane)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Celju modra cona na Miklošičevi ali Stanetovi, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino ali po predračunu. Plačilo s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Sony PlayStation 4 Slim črne barve (najnovejši 2017 model)
 • Sony DualShock 4 brezžični kontroler v2 (najnovejši 2017 model)
 • Sony 500GB trdi disk
 • Sony HDMI kabel
 • Sony slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • PlayStation Plus PSN+ 14 dni
 • bon 30€ za izposojo iger
 • možnost brezplačne izposoje pred nakupom
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

 

 

STARO ZA NOVO

 


Imaš rabljeno igralno konzolo in bi jo rad zamenjal za novo? Pri Goblinu lahko hitro in enostavno zamenjaš svojo konzolo za novo.

 

Kako? Preprosto. Svojo staro igralno konzolo zapakiraš (originalna škatla ni potrebna, je pa zaželjena), poiščeš kablovje (ne kompliciramo, če kakšen kabel pozabiš) in obiščeš tebi najbližjo poslovalnico Goblina. Računa od konzole ne potrebujemo, prosimo pa, da se igralni plošček očisti.

 

Kako dolgo traja? Zelo hitro. V večini primerov igralno konzolo testiramo okoli 30min in zamenjamo z novo konzolo. Ni se potrebno najaviti (je pa pametno preveriti zalogo) in ni potrebno preverjati, če tvojo konzolo vzamemo v račun.

 


V račun vzamemo tudi rabljene igre in dodatno opremo, ki jih lahko zamenjaš za PlayStation 4 igre. Vzamemo tudi več igralnih konzol.

 

Zgoraj navedena cena velja v primeru menjave očiščene in brezhibno delujoče igralne konzole PlayStation 3 40GB, 60GB, 80GB ali 120GB za PlayStation 4 Slim 500GB. Menjamo tudi igralne konzole brez kontrolerja, z delno ali popolno okvaro, cena doplačila pa je odvisna od stanja in se določi v trgovini.

BON ZA 30€

V kompletu prejmeš bon v vrednosti 30€ s katerim si lahko za 30 dni izposojaš PS4 igre. Bon lahko uporabiš največ tri mesece od dneva nakupa in velja za rabljene PS4 igre igre. Več informacij o izposoji iger.

 

 

 

BREZPLAČNA IZPOSOJAČe se še odločaš med Xbox One in PlayStation 4, ti pri Goblinu nudimo, da si PS4 s 15-timi igrami izposodiš brezplačno za tri dni, če se odločiš za nakup igralne konzole pri nas. Več o brezplačni izposoji je tukaj.

PlayStation 4 je Sony-jeva igralna konzola nove generacije, ki ponuja neverjetno grafično moč, razširjene funkcije druženja preko spleta, inovativne načine igranja ter prijazen in pregleden uporabniški vmesnik.

 

Cena velja samo v primeru, da vzamemo vaš PlayStation 3 v račun.

 

Najnovejši 2016 Slim model


PS4 Slim je najnovejši PS4, ki je kar tretjino manjši od starejšega modela. Najbolj pomembna novost je prenovljena matična plošča in procesor, zaradi katerega se PS4 manj segreva in je bistveno tišji. PS4 Slim nima več optičnega audio izhoda, ima pa dodaten USB prikop.

 

Novi kontroler DualShock 4

 

Velika novost nove konzole je igralni plošček DualShock 4. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje  kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye. Novost na njem je gumb za objavo na družbenih omrežjih, hkrati pa je opremljen tudi s posebno lučjo, ki zgoraj omenjeni kameri omogoča sledenje gibanju ploščka. Kontroler je opremljen s sledilno ploščico na dotik, ki še izboljša igračarsko izkušnjo in ima vgrajene senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

 

Kaj se skriva pod streho?

Srce novega PlayStation-a 4 je osem-jedrni 64-bitni proceser z imenom Jaguar, ki ga je posebno za Sony izdelal AMD. Konzola je opremljena z 8 GB GDDR5 sistemskega spomina, Blue-ray pogonom, ki se vrti s hitrostjo 6x oziroma 8x za DVD ploščke in 500 GB trdega diska. Konzola ima dva izhoda, mrežni vhod, HDMI video izhod ter optični digitalni izhod za zvok. Seveda pri Sonyu niso pozabili na Wi-Fi in Bluetooth povezovanje. PS4 podpira tudi 4K ločljivost, ampak samo za filme, videoposnetke in slike.

 

Sinergija z igralno konzolo PlayStation Vita


Nova igralna konzola omogoča tudi neposredno pretakanje iger na ročno igralno konzolo PS Vita. Zadeva deluje zelo podobno kot pri Nintendo Wii U konzoli, ampak omogoča igranje PS4 iger tudi preko Wi-Fi omrežja. Skratka GTA 5, ki si ga kupil za PS4, lahko igraš tudi na PS Vita, če je le hitrost Wi-Fi dovolj visoka za gladko igranje

 

PlayStation Eye kamera


Nova dvojna kamera PlayStation Eye je sestavljena iz dveh širokokotnih kamer in mreže štirih mikrofonov, s čimer lahko novi Playstation prepozna kretnje in ustne ukaze uporabnika. Kamera z ločljivosto 1280 x 800 slikovnih točk je sposobna ločiti igralce od okolja, prav tako pa je sposobna prepoznavati razdalje med njimi, s čemer je igranje s pomočjo senzorjev še toliko bolj natančno.