[0] število izdelkov

Sony

Staro za novo: Tvoj PlayStation 4 500GB za PlayStation 4 Pro 1000GB HDR + VR Ready + bon 30€

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 15.10.2018 do 21.10.2018 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.

Garancija


 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Stanetova 20 (nasproti Mane)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Celju modra cona na Miklošičevi ali Stanetovi, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino ali po predračunu. Plačilo s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Sony PlayStation 4 Pro 1TB črne barve (najnovejši 2018 model)
 • Sony DualShock 4 brezžični kontroler v2 (najnovejši 2018 model)
 • HDR + VR Ready
 • Sony HDMI kabel
 • Sony slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • PlayStation Plus PSN+ 14 dni
 • bon 30€ za izposojo iger*
 • možnost brezplačne izposoje pred nakupom
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

STARO ZA NOVO


Imaš rabljeno igralno konzolo in bi jo rad zamenjal za novo? Pri Goblinu lahko hitro in enostavno zamenjaš svojo konzolo za novo.

Kako? Preprosto. Svojo staro igralno konzolo zapakiraš (originalna škatla ni potrebna, je pa zaželjena), poiščeš kablovje (ne kompliciramo, če kakšen kabel pozabiš) in obiščeš tebi najbližjo poslovalnico Goblina. Računa od konzole ne potrebujemo, prosimo pa, da se igralni plošček očisti.

Kako dolgo traja? Zelo hitro. V večini primerov igralno konzolo testiramo okoli 30min in zamenjamo z novo konzolo. Ni se potrebno najaviti (je pa pametno preveriti zalogo) in ni potrebno preverjati, če tvojo konzolo vzamemo v račun.


V račun vzamemo tudi rabljene igre in dodatno opremo, ki jih lahko zamenjaš za PlayStation 4 igre. Vzamemo tudi več igralnih konzol.

Zgoraj navedena cena velja v primeru menjave očiščene in brezhibno delujoče igralne konzole PlayStation 4 500GB ali 1TB za PlayStation 4 Pro 1000GB. Menjamo tudi igralne konzole brez kontrolerja, z delno ali popolno okvaro, cena doplačila pa je odvisna od stanja in se določi v trgovini.

BON ZA 30€

V kompletu prejmeš bon v vrednosti 30€ s katerim si lahko 1 mesec izposojaš rabljene PS4 igre. Bon lahko uporabiš kadarkoli v dveh mesecih po nakupu in ne velja za nakup iger. Več informacij o izposoji iger.

BREZPLAČNA IZPOSOJAČe se še odločaš med Xbox One in PlayStation 4, ti pri Goblinu nudimo, da si PS4 s 15-timi igrami izposodiš brezplačno za tri dni, če se odločiš za nakup igralne konzole pri nas. Več o brezplačni izposoji je tukaj.

PlayStation 4 je Sony-jeva igralna konzola nove generacije, ki ponuja neverjetno grafično moč, razširjene funkcije druženja preko spleta, inovativne načine igranja ter prijazen in pregleden uporabniški vmesnik.

 

Cena velja samo v primeru, da vzamemo vaš PS4 v račun.

 

Najnovejši PS4 Pro 2018 model


PS4 Pro je zmogljivejša verzija PS4 igralne konzole, ki deluje z vsemi PS4 igrami. Strojno je približno enkrat zmogljivejši in bo podpiral 4K ločljivost pri igrah, tudi pri starejših igrah, če se bodo razvijalci odločili in izdali popravke. Tudi v polni HD ločljivosti bodo igre tekle bolj tekoče in z izboljšano grafiko.

Najnovejši model podpira tudi HDR in je pripravljen za VR 3D očala.

 

 

Novi kontroler DualShock 4 v2

 

Velika novost nove konzole je igralni plošček DualShock 4. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje  kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye. Novost na njem je gumb za objavo na družbenih omrežjih, hkrati pa je opremljen tudi s posebno lučjo, ki zgoraj omenjeni kameri omogoča sledenje gibanju ploščka. Kontroler je opremljen s sledilno ploščico na dotik, ki še izboljša igračarsko izkušnjo in ima vgrajene senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

 

Sinergija z igralno konzolo PlayStation Vita


Nova igralna konzola omogoča tudi neposredno pretakanje iger na ročno igralno konzolo PS Vita. Zadeva deluje zelo podobno kot pri Nintendo Wii U konzoli, ampak omogoča igranje PS4 iger tudi preko Wi-Fi omrežja. Skratka GTA 5, ki si ga kupil za PS4, lahko igraš tudi na PS Vita, če je le hitrost Wi-Fi dovolj visoka za gladko igranje

 

PlayStation Eye kamera


Nova dvojna kamera PlayStation Eye je sestavljena iz dveh širokokotnih kamer in mreže štirih mikrofonov, s čimer lahko novi Playstation prepozna kretnje in ustne ukaze uporabnika. Kamera z ločljivosto 1280 x 800 slikovnih točk je sposobna ločiti igralce od okolja, prav tako pa je sposobna prepoznavati razdalje med njimi, s čemer je igranje s pomočjo senzorjev še toliko bolj natančno.

 

PlayStation 4 ne podpira PlayStation 3 ali PlayStation 2 iger ali dodatne opreme. Za igranje preko interneta je potrebna PlayStation Plus naročnina.