[0] število izdelkov

Sony

Rabljeno: PlayStation Vita Slim + 1 leto garancije

Izdelek trenutno ni dobavljiv
  • PlayStation Vita Wi-Fi Slim model črne barve (PCH-2004)
  • PS Vita USB podatkovni kabel
  • PS Vita napajalnik
  • navodila za uporabo

Odlično ohranjena PS Vita konzola.

Z osupljivim zaslonom, edinstvenim uporabniškim vmesnikom in visoko zmogljivo PS Vita odpira povsem nov svet prenosnega razvedrila. Družabno igranje iger na poti še nikoli ni bilo tako zabavno.

 

 
 
OLED zaslon z živimi barvami
 
Na kristalno jasnem 12,7cm OLED zaslonu z ločljivostjo 960x544 doživite akcijo v bogatih barvah z živimi podrobnostmi. Najsodobnejša grafika in vrhunska zmogljivost štirijedrnega procesorja poskrbi, da je vsaka hitra igra hitra, divja in zabavna.
 
 
Igranje preko brezžične povezave Wi-Fi
 
Vgrajena brezžičnega povezava omogoča, da se povežete na Internet, kjer preprosto poiščete in igrate igre skupaj s prijatelji. Združljivost s PlayStation Network poskrbi, da lahko izkoristite in uživate v igranju družabnih iger. Vse PS Vita igre imajo vgrajen zaslon LiveArea, ki omogoča prikaz informacij o tej igri, trofejah, posodobitvah in povezavah do spletnih straneh in forumih.
 
 
Nova generacija ročnega igranja iger
 
Kombinacija zaslona občutljivega na dotik in plošče na dotik na hrbtni strani omogoča vrhunski način igranja iger. Prenosna naprava vključuje tudi dodatno tehnologijo prepoznavanje naprave v prostoru in dve analogni palici.
 
 
Vgrajeni visokoločljivostni kameri
 
Spredaj in zadaj so vgrajeni visokoločljivostni kameri s katerimi lahko ustvarjate kvalitetne videoposnete, hkrati pa se kameri aktivni tudi med igranjem iger, saj omogočajo prepoznavo uporabnika in njegov položaj.