[0] število izdelkov

Gamerski Stol UVI Chair BACK IN BLACK, črn

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 17.02.2020 do 23.02.2020 (še samo 2 dni), ali do razprodaje zalog.
UVI chair – Back in Black bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!
 
Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je visokovalitetno CLASS-4 plinsko vzmetje za lažje nastavljanje višine, izredno ravnotežje stola in obremenitev do kar 185kg!
 
Prilagodljiv naslon za hrbet ter roke!
Potegnite ročico in prilagodite naslon za hrbet v katerikoli kot med 90 in 180 stopinjami. Igrajte igre, glejte filme, delajte, učite se, jejte ali spite! Naslonjalo za roke je prilagodljivo za vse vaše potrebe. Vsi stoli imajo nagib s sistemom za zaklepanje na željeno nastavljeno pozicijo.
 
Uporabljamo izjemno močan kovinski stabilazator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola in ohrani vašo zbranost in varnost. Prav tako so na stol nameščena kolesca iz najlona, da na talnih površinah ne pride do poškodb in sledi.
 
Mehka originalna PU pena, ki ne izgublja prvotne oblike!
Pena je zaključena z kvalitetnimi usnjem za lažje odstranjevanje madežev. Za dodatno udobje sta dodani še dve blazini, ki si ju lahko namestite po vaši želji.
 
Poskrbite za vaše udobje in hrbet!
Glavni cilj pri dizajnu stola je bil, da ustvarimo stol, ki je udoben med tem ko podpira vaš hrbet in ostale ključno dele vašega telesa. Stol je zasnovan, da vas ohranja pri pravilni drži sedenja in preprečuje poškodbe, ki nastanejo v kasnejšem obdobju vašega življenja. Za dodatno udobje vam pri nakupu priložimo še dve blazini za podpiranje vratu in hrbta.
 
Verjamemo, da vas lahko vzpodbudimo, da spremenite vašo navado sedenja! Ne zapravite svojega hrbta ali drugih ključnih delov s slabim stolom, bodite pametni in izberite pravi stol, ki skrbi za vaše počutje in vaše zdravje, izberite UVI chair.
 
 
Tehnične specifikacije:
- maksimalna obremenitev: 185 kg
- notranji okvir: železni
- butterfly mehanizem nastavljanja
- gostota PU pene: 54 kg/m3
- naslovnjalo za roke: 2D (gor, dol, levo, desno)
- plinska vzmet: CLASS-4
- naslonjalo: nastavljivo od 90º-180º
- blazine: dve, za vrat in hrbet
- širina stola: 54 cm
- višina naslonjala : 82 cm
- višina stola: 123 cm – 132 cm
- garancija: 24 mesecev

Gamerski stol z navodili za sestavo in garancija.