[0] število izdelkov

Gaming Slušalke SteelSeries Arctis Pro, brezžične

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 25.05.2020 do 31.05.2020 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.
SteelSeries Arctis PRO slušalke v svet gaminga prvič prinašajo Hi-fi zvok za najbolj zahtevne uporabnike za PC in PS4! Z dvojno brezžično povezavo, brezizgubno 2,4G ter Bluetooth, napredno izdelavo zvočnikov, lahkim okvirjem ter dvojno zamenljivo baterijo ponuja nov nivo kvalitete in priročnost uporabe. Preko najboljšega mikrofona na tržišču je komunikacija s prijatelji vedno jasna ter z DTS Headphone:X v2.0 obkrožujočim zvokom bo položaj nasprotnikov natančno znan.
 
»Arctis Pro Wireless zvenijo bolje kot praktično katerekoli brezžične slušalke na trgu. In preizkusil sem vse.« - c|net
 
Dvojni brezžični sistem – Dvoje je bolje kot ena. Arctis Pro Wireless uporabljajo zanesljivo brezizgubno 2,4GHz povezavo za gaming ter dodajajo Bluetooth povezljivost za mobilne naprave. Povezavi lahko uporabljate istočasno ali ločeno za največjo fleksibilnost. Arctis Pro Wireless se na vašo gaming napravo se povezujejo preko brezžičnega sprejemnika in preizkušene SteelSeries 2.4G povezave, ki ponuja brezizguben zvok brez zamika do 12 metrov daleč v prostoru brez ovir.
 
Nikoli brez moči – Ekskluziven sistem z dvema baterijama pomeni, da vam nikoli ne bo treba sedeti poleg vtičnice in polniti slušalke. Eno baterijo polnite v brezžičnem sprejemniku in igrajte z drugo v slušalkah.
 
Udobnost uporabe – Arctis Pro Wireless uporabljajo ekskluzivne blazinice iz Airwave tkanine, ki preprečuje potenje med dolgimi urami uporabe. Lahek okvir iz zlitine jekla in aluminija zagotavlja trdnost ter obenem nizko težo, katere ne boste čutili na glavi, še posebno ker Steelseries na okvir dodaja premium tkanino, ki se uporablja na smučarskih očalih.
 
Nadzor na dosegu prstov – vse audio nastavitve lahko spreminjate preko sprejemnika ali kar preko slušalk samih. Na sprejemnik je dodan intuitiven OLED meni, ki vam s ChatMix funkcijo omogoča, da hitro najdete najboljše razmerje med igro in pogovorom. Preko zaslona lahko ob Bluetooth povezavi celo vidite prihajajoče klice.
 
Slišite vse - Arctis Pro slušalke uporabljajo Premium komponente, ki omogočajo visoko resolucijsko zvočno reprodukcijo do 40.000 Hz, kar je skoraj dvakrat več kot so zmožne standardne slušalke.
 
ClearCast mikrofon – splošno poznan kot najboljši mikrofon v gaming svetu ponuja studijsko kvaliteto zvoka z izjemno jasnostjo in odstranjevanjem ozadnega hrupa.
 
DTS Headphone:X v2.0 – naslednja generacija DTS obkrožuječega zvoka vas potopi v igro in vam natančno sporočala položaj izvora zvoka, ne da bi pri tem imeli občutek, kot da ste v tunelu. Izgubite se v igri.
 
Tehnične lastnosti:
 
Slušalke:
 
- Surround: DTS Headphone:X v2.0
- frekvenčni razpon: 10-40,000 Hz
- zvočniki: 40 mm
- občutljivost: 102 dB SPL
- upor: 32 Ohm
- celotno harmonično izkrivljanje: < 1%
- domet preko 2.4G: 12m
- baterija: 20 ur (10 ur na baterijo)
- Bluetooth: A2DP, HFP, HSP
- povezava med sprejemnikom in napravo: USB, Optični, 3,5mm
 
Mikrofon:
 
- frekvenčni razpon: 100-10,000 Hz
- občutljivost: -38 dBV/Pa
- upor: 2200 Ohm
- funkcija odprave motečih dejavnikov: da
- lahko se skrije v slušalko
 
Kompatibilnost:
 
Arctis Pro Wireless je polno kompatibilen s PC in PS4! Vse funkcije, vključno z DTS Headphone:X v2 surround zvokom, ChatMix ter naprednim nastavljanjem po frekvencah.
 
Povezava brezžičnega sprejemnika:
 
- PC (USB)

Gaming slušalke z navodili in garancijo.