[0] število izdelkov

Gaming Slušalke SteelSeries Arctis Pro in GameDAC

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 09.12.2019 do 15.12.2019 (še samo 5 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)


  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Hi-Fi gaming slušalke
SteelSeries Arctis PRO slušalke v svet gaminga prvič prinašajo Hi-fi zvok za najbolj zahtevne uporabnike za PC in PS4! Vsaka komponenta sistema je načrtovana in narejena, da ponuja najbolj čist in močan zvoka iz digitalnega izhoda na PS4 ali PC vse do vaših ušes. Preko najboljšega mikrofona na tržišču je komunikacija s prijatelji vedno jasna ter z DTS Headphone:X v2.0 obkrožujočim zvokom bo položaj nasprotnikov natančno znan.
 
»Zmagovalec, najboljše slušalke z mikrofonom višjega ranga« - IGN
 
»SteelSeries Arctis Pro so morda najboljše gaming slušalke vseh časov« c|net
Hi-res Audio certifikat - Arctis Pro + GameDAC je prvi gaming audio sistem, ki je prejel prestižno Hi-Res Audio certifikacijo. Doživite izjemno kvaliteto brezizgubnih WAV, FLAC in DSD datotek, pretakajte glasbo iz Hi-Res servisov kot je TIDAL in bodite pripravljeni na prihodnost za hi-res gaming zvok z nativno 96 kHz, 24-bit podporo.
 
Vrhunski digitalno analogni pretvornik - Srce Arctis Pro + GameDAC je legendarni ESS Sabre 9018 Reference DAC, ko ponuja izjemno kvaliteto zvoka z 121 dB dinamičnega razpona in -115 dB THD+N. Tako ponuja natančnejši bas, naredi posamezen efekte jasnejše in natančneje sporoča lokacijo izvora zvoka.
 
Namenski Hi-Fi USB DAC in ojačevalnik za igre – GameDAC spremeni vsak PS4 ali PC v visokozmogljiv audio vir s tem da obide običajni nizkokakovostni DAC, ki se nahaja v običajnih konzolnih kontrolerjih USB slušalkah in PC zvočnih karticah. Intuitiven OLED meni, ki vam s ChatMix funkcijo omogoča, da hitro najdete najboljše razmerje med igro in pogovorom. Vgrajena je možnost nastavljanja jakosti na 10 ločenih frekvencah. Z vklopom Hi-Res načina GameDAC zmanjša število možnosti nastavljanja in usmeri vso moč v proizvajanje največje možnosti kvalitete zvoka. StreamMixer funkcija poenostavi streamanje s PS4 z mešanjem in uravnoteženjem igre, pogovora, mikrofona in pomožnega zvoka v en sam izhod na streaming računalnik.
 
Udobnost uporabe – Arctis Pro uporabljajo ekskluzivne blazinice iz Airwave tkanine, ki preprečuje potenje med dolgimi urami uporabe. Lahek okvir iz zlitine jekla in aluminija zagotavlja trdnost ter obenem nizko težo, katere ne boste čutili na glavi, še posebno ker SteelSeries na okvir dodaja premium tkanino, ki se uporablja na smučarskih očalih.
 
Slišite vse - Arctis Pro slušalke uporabljajo Premium komponente, ki omogočajo visoko resolucijsko zvočno reprodukcijo do 40.000 Hz, kar je skoraj dvakrat več kot so zmožne standardne slušalke.
 
ClearCast mikrofon – splošno poznan kot najboljši mikrofon v gaming svetu ponuja studijsko kvaliteto zvoka z izjemno jasnostjo in odstranjevanjem ozadnega hrupa.
 
DTS Headphone:X v2.0 – naslednja generacija DTS obkrožuječega zvoka vas potopi v igro in vam natančno sporočala položaj izvora zvoka, ne da bi pri tem imeli občutek, kot da ste v tunelu. Izgubite se v igri.
 
Tehnične lastnosti:
 
Slušalke:
 
- Surround: DTS Headphone:X v2.0
- frekvenčni razpon: 10-40,000 Hz
- zvočniki: 40 mm
- občutljivost: 102 dB SPL
- upor: 32 Ohm
- celotno harmonično izkrivljanje: < 1%
 
Mikrofon:
 
- frekvenčni razpon: 100-10,000 Hz
- občutljivost: -38 dBV/Pa
- upor: 2200 Ohm
- funkcija odprave motečih dejavnikov: da
- lahko se skrije v slušalko
 
GameDAC:
 
- frekvenčni razpon: 5-40.000Hz
- audio formati: do 96 kHz, 24 bit
 
Kompatibilnost:
 
Arctis Pro Wireless je polno kompatibilen s PC in PS4! Vse funkcije, vključno z DTS Headphone:X v2 surround zvokom, ChatMix ter naprednim nastavljanjem po frekvencah.
 
Povezava:
 
- PC (sprejemnik žično preko USB)

Gaming slušalke z DAC enoto, navodili in garancijo.