[0] število izdelkov

Microsoft

Rabljeno: Xbox 360 Slim 4GB + Xbox 360 igra + Xbox Live slušalke + 1 leto garancije

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 25.05.2020 do 31.05.2020 (še samo 1 dan), ali do razprodaje zalog.
 • Xbox 360 Slim 4GB črne barve
 • Xbox 360 Slim brezžični kontroler črne barve
 • integriran Wi-Fi sprejemnik
 • HDMI izhod, 5x USB 2.0, optični audio izhod, Kinect vhod
 • kompozitni avdio-video kabel s SCART za navadne TV sprejemnike
 • Xbox 360 igra po naši izbiri
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • enoletna garancija na vse
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu
   

Rabljeno?

Rabljene igralne konzole odkupimo od strank in jih pred nakupom temeljito testiramo. Odkupimo samo najbolj ohranjene konzole. Konzolo damo v prodajo šele po temeljitem čiščenju, pregledu in posodobitvi, da konzola deluje z vsemi igrami.

Na vse rabljene konzole nudimo tudi enoletno garancijo, tako da si lahko prepričan, da dobiš zanesljivo konzolo, ki bo delovala dokler je ne boš zamenjal za drugo.

Najnovejši Xbox 360 model se ponaša z novo Xbox One obliko, brezžično povezljivostjo in 4GB integriranega pomnilnika. Xbox 360 E je že iz škatle pripravljen za Kinect. Najnovejši 2013 model Stingray je narejen v najsodobnejši tehnologiji zaradi česar je šepetajoče tih in zanesljiv.
 
 
Nova oblika (2013)
 
Drzno oblikovano ohišje v stilu Xbox One je največji čar nove igralne konzole. Poleg HDMI izhoda je na novo integriran Wi-Fi, ki omogoča brezžično povezavo, Kinect vhod in štiri USB 2.0 vhode. Xbox 360 E je zasnovan na osnovi Xbox One.


 

Zagotovljena kompatibilnost

Xbox 360 E deluje z vsemi Xbox 360 igrami, starejšimi kontrolerji in vso dodatno opremo.

 

Xbox Live

Brezžično ali žično se povežite na Internet, kjer lahko s prijatelji iz vsega sveta igrate igre, si pošiljate sporočila in celo prijavite na vaš Facebook račun. Na Xbox Live Marketplace lahko kupite igre, dodatke za igre, HD filme in serije.

 

Multimedija

Xbox 360 podpira predvajanje HD filmov v ločljivosti 1080p, DVD filmov in DivX filmov, tudi preko zunanjega diska. Lahko ga tudi povežete na računalnik in predvajate glasbo, gledate filme ali slike direktno iz računalnika.

 

Priporočljiva dodatna oprema

HDMI kabel je obvezna oprema za vse lastnike HDTV sprejemnikov, Xbox 360 Slim 250GB trdi disk omogoča zaganjanje iger iz diska, Xbox Live Gold naročnina omogoča igranje iger preko Interneta, Xbox 360 Play & Charge Kit nadomesti uporabo AA baterij v brezžičnem kontrolerju in dodaten Xbox 360 brezžični kontroler, saj je igranje v dvoje bolj zabavno. Ter Xbox 360 Kinect, ki vas popelje v svet aktivnega igranja.