[0] število izdelkov

Battlefield 4 (Xbox One rabljeno)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Igra je rabljena.

Battlefield 4 je strelska akcijska igra, ki bo definirala žanr s svojim spektakularnim dogajanjem , ki bo zabrisalo meje med igro in vmesnimi sekvencami. Z najnovejšim grafičnim pogonom Frostbite 3 bo igra ponudila izkušnjo na filmski ravni, kot še nobena do sedaj. V Battlefield 4 boste obiskali regije in scenarije kot so evakuacija ameriških ljudi iz Shanghaja. Ni primerjave. Potopite se v slavo in kaos vojne najden le v igri Battlefield.