[0] število izdelkov

Call of Duty Ghosts (Xbox One rabljeno)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 25.05.2020 do 31.05.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)


  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Call of Duty je franšiza iger, ki je postala sinonim za strelske igre celotne generacije. Nadaljevanje Call of Duty: Ghosts bo ponovno prestavljalo meje prvoosebnih strelskih iger!

 


Popolnoma nova zgodba in herojiZaložnik Activision in razvijalec Infinity Ward (odgovorni za originalen CoD in CoD: Modern Warfare serijo) bosta v CoD: Ghosts predstavila prenovljen sistem igranja in popolnoma novo zgodbo z novimi okolji in glavnimi akterji, vse skupaj pa bo poganjal Call of Duty grafični pogon naslednje generacije.

Novi heroji se bodo bojevali v politično in militaristično zrušeni Ameriki, kjer ostaja le še delček ameriške vojske. Eden izmed novih likov v kampanji bo tudi vojaški pes z imenom "The Dog", katerega naloga bo izvohati eksplozivna telesa in ščititi glavne heroje.

 

Multiplayer - dinamična okoljaInfinity Ward dodaja večigralskemu načinu poglobljen nivo strategije z dinamičnimi okolji, na katera bodo lahko vplivali tudi igralci sami. Potresi, poplave ter drugi okoljski faktorji bodo korenito spremenili način bojevanja!

 

Unikatni liki


Dodatno globino daje večigralski igri še možnost kreiranja oz. vizualno prilagajanje lastnega lika, kar Vam zagotavlja, da boste lahko izstopali v množici ostalih igralcev.