[0] število izdelkov

NBA 2K18 (Xbox One) Božična akcija

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 29.05.2018 do 05.01.2019 (še samo 18 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Cesta v Mestni log 55 (TPC Murgle Center)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Stanetova 20 (nasproti Mane)

  v Slovenj Gradcu, Glavni trg 39a (nasproti NLB)

  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje, v Celju modra cona na Miklošičevi ali Stanetovi, v Slovenj Gradcu modra cona na Glavnem trgu.
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino ali po predračunu. Plačilo s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu ali z bančnim nakazilom na naš račun.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

RUN THE NEIGHBORHOOD. The future of sports career modes has arrived, allowing you to play the game the way you like. Build your career in NBA games, hit the courts in The Playground, join the Pro-Am circuit or explore the shops and venues in an all-new open neighborhood setting. Featuring new MyPLAYER upgrade and endorsement systems, our biggest cast of characters to date including NBA players, and so much more. 

MyPLAYER. Build your career in NBA games, hit the courts in the Playground or join the Pro-Am circuit. Featuring new MyPLAYER upgrade and endorsement systems and so much more. 

MyTEAM. Collect and compete with player cards featuring NBA legends from yesterday and today. Construct a salary-capped team for the all-new Super Max season mode, or draft cards for a 5v5 tournament in the new Pack & Playoffs mode. 

ELITE GAMEPLAY. The new motion system engine brings player control to a new level of realism. Now, dribbling and off the ball movement are no longer driven by animations. This ground breaking technology dynamically creates animations to deliver the best gameplay experience possible. You are now in complete control. 

SPECIAL GUEST COMMENTARY. The biggest roster of broadcasting talent in sports videogame history gets even bigger. Legends Kobe Bryant and Kevin Garnett join the booth on a rotating basis to lend their expertise to the broadcast. 

LEGENDARY TEAMS. The greatest players in NBA history from all 30 teams, together on all-time franchise rosters for the very first time. Compete in Play Now to decide once and for all which franchise’s all-time greats 
reign supreme.