[0] število izdelkov

Thief (Xbox One rabljeno)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

V akcijski pustolovščini Thief za Xbox One se boste ponovno znašli v čevljih mojstrskega tatu Garretta, ki se bo tokrat potikal po gotskem mestu, kjer prevladuje požrešnost bogatih, medtem ko se revni spopadajo z lakoto, opresijo in dnevno naraščujočim sovraštvom. Med vsem tem kaosom se bo moral Garret razkriti in rešiti propadajoče mesto.

V nasledniku legendarne serije Thief boste ponovno imeli popolno svobodo kako zaključiti vsako posamezno stopnjo. Možnih bo več različnih pristopov k danemu problemu in več različnih poti do cilja.