[0] število izdelkov

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Auroa Deluxe Edition (Xbox One)

%DA
Akcijska cenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 24.02.2020 do 01.03.2020 (še samo 5 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Explore a diverse and mysterious open world ranging from barren deserts and dramatic fjords to futurist cities and arctic peaks. Featuring 11 unique biomes and home to Skell Technologies this remote Archipelago will challenge the Ghosts like never before. Use the environment to you advantage as you disappear into a jungle canopy to evade your foes or jump into a vehicle and charge into battle by air, land and sea. A seamless co-op experience means your squadmates can jump in and out at any time.