[0] število izdelkov

Watch Dogs (Xbox One rabljeno)

%DA
Akcijska cenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 25.05.2020 do 31.05.2020 (še samo 6 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Watch Dogs je akcijska pustolovščina s popolnoma odprtim svetom in poudarkom na prikritem (Stealth) načinu igranja. Igro razvija Ubisoft Montreal in izide za Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, Wii U in Windows.

Igralci bodo prevzeli vlogo hekerja z imenom Aiden Pearce, ki lahko vdira v različne elektronske naprave povezane v centralni operacijski sistem celotnega mesta (ctOS). Igralci bodo lahko na različne načine reševali zastavljene probleme in misije. Vdirali boste lahko v mobilne aparate likov in kradli denar s pomočjo bančnih podatkov, sprožili nepravilnosti v delovanju opreme nasprotnikov ali povzročali prometne nesreče s hekanjem semaforjev. Pridobivali boste lahko podatke o civilistih kot npr. vedenjske navade. Misije bodo zajemale iskanje tarč, izogibanje policiji in sledenje potencialnim žrtvam, da preprečite umor. Boj bo kombinacija prikritosti in Parkour načina premikanja ter mehaniko tretjeosebne strelske igre. Igra bo ponujala tudi Multiplayer način igranja.