[0] število izdelkov

Microsoft

Xbox One X 1TB + 2x kontroler + 180 iger + Xbox Live Gold + bon 30€

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 17.09.2018 do 23.09.2018 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.

Vsebina paketa

  • Xbox One X 1000GB črne barve (novi 2018 model)
  • 2x Xbox One X brezžični kontroler črne barve (novi 2018 model)
  • 180+ Xbox One in Xbox 360 iger za 30 dni
  • Xbox Live Gold 14 dni
  • napajalni kabel
  • HDMI kabel 2.0a
  • bon 30€ za izposojo iger
  • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
  • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

Kako dobim 180 iger?

V kompletu prejmeš kartico s kodo, ki jo vpišeš na Xboxu in ti ponudi možnost prenosa več kot 180 iger za Xbox One in Xbox 360. Vse igre so cele in jih lahko igraš brez omejitev. Po izteku enega meseca lahko podaljšaš naročnino. Seznam iger se nahaja tukaj.

Kako uporabim bon za 30€?

V kompletu prejmeš bon v vrednosti 30€ s katerim si lahko 30 dni neomejeno izposojaš rabljene Xbox One igre po eno naenkrat. Bon je veljaven dva meseca od nakupa. V času izposoje iger se založi za vrednost igre in imaš možnost, da izposojeno igro obdržiš. Več informacij o izposoji iger.

Xbox One prinaša popolnoma novo igralniško in razvedrilno doživetje. Xbox One združuje najboljše igre, najbolj zanesljive storitve in bogato zabavo. Vse v enem sistemu, ki je namenjena za danes in jutri. Za delovanje je potreben TV ali monitor s HDMI vhodom.
 

Xbox One X

 

Xbox One X podpira tudi 4K ločljivost za Blu-Ray filme in igre za kar poskrbi najnovejši HDMI 2.0a izhod. Izboljšava na procesorju omogoča, da Xbox One X samodejno zviša ločljivost iz 1080p na 4K kadar je povezan na 4K TV sprejemnik.

Xbox One X nima vhoda za Kinect 2.0. Če želite uporabljati Kinect 2.0, je potrebno dokupiti USB adapter. Namesto Kinect vhoda je sedaj IR oddajnik, ki omogoča, da Xbox One X lahko vklopi druge naprave v bližini, npr TV sprejemnik, DVD predvajalnik ali satelitski sprejemnik.

 

Igranje brez omejitev

 

Igraj Xbox One igre preko interneta ali brez. Xbox One ni potrebno povezati na internet, če bi radi užvali v "single player" načinu iger. Lahko ga uporabljate kjerkoli, tudi če dostop do interneta ni na voljo. Dostop do internet je potreben le pri prvem priklopu. Najboljše pa je, da Xbox One nima postavljenih omejitev pri nakupu rabljenih iger ali regijske zaščite.


Podpora za Xbox 360 igre


Xbox One X z zadnjo posodobitvijo podpira tudi izbrane Xbox 360 igre, ki jih mesečno dopolnjujejo.
 

Multimedijska naprava

 

 

Xbox One X ni samo naprava za igranje iger. Konzola vključuje tudi HDMI vhod na katerega lahko priklopite vaš digitalni sprejemnik in spremljate televizijske programe medtem ko igrate igre. Omogoča takojšen preklop iz igre na televizijo, na glasbo, do aplikacije in nazaj ali side-by-side igro, da zagotovo ne boste ničesar zamudili. Med gledanjem televizije boste lahko opravljali tudi pogovor na Skypu, s prijatelji ali družino. Razdelite ekran, ne časa.

 

Nova igralniška funkcionalnost vključuje tudi razširjene storitve Xbox Live, računalništvo v oblaku, sposobnost samodejnega snemanja in izmenjava video posnetkov igranja ter podporo za trenuten prenos igranja na spletu.